onsdag 11 maj 2011

Babymassage och babysim

PHU vilken dag!

I förrgår var det fullt ös för lilla familjen Finér.

Dagen började med babymassage i Valla. Jättemysigt! Elvira var dock mycket mer intresserad av killen Liam som låg bredvid. Hon gav mig en blick och ett leende vid ett par tillfällen men lika snabbt vände hon huvudet tillbaka åt Liams håll. Oj oj, vart ska det här sluta!

Vi fick börja med att lära oss att massera ben och fötter. Jag tror minsann att vår dotter är kittlig under fötterna ;) Nästa gång är det dags för magmassage, den ska generera en hel del fjärtar sägs det (Elvira som redan fjärtar som en hel karl=))!


 
På eftermiddagen åkte vi till Simsalabim för att ta vårt första bad tillsammans. Elviras ögon var som tefat och hon njöt verkligen till fullo av att få bada tillsammans med sin pappa och mamma. Simfröken sa att barnen kommer vara jättehungriga efteråt och att de kan bli lite gnälliga och sen otroligt trötta. Det här stämde inte in på lilla fröken. Hon låg på sin lilla skötbädd under tiden som jag bytte om att gurglade och skrattade omvartannat. Det glada och pigga humöret fortsatte hela eftermiddagen och kvällen. Ingen tröttis här inte! Bara en glad Elvira =)



3 kommentarer:

  1. Den där magmassagen kan vara vääääldigt bra att kunna! Men, lyssna på massageinstruktören när hon/han rekommenderar att ha blöja på, annars får man lära sig den hårda vägen... ;)

    SvaraRadera
  2. Vad hände med den där tokiga praktikanten? LOL

    SvaraRadera
  3. Marfina: Här är ju praktikanten: http://filuringarna.blogspot.com/2011/05/praktik-och-prao-verksamhet.html

    SvaraRadera