söndag 20 februari 2011

Snart dags...

Efter 8 månader och 3 veckors väntande börjar det äntligen vara dags för oss att bli föräldrar... Ja, eller 8 månader förresten - vi har snart väntat i 4 år!
Vår vana trogna går vi väl förberedda in i föräldraskapet - vi har läst det som behövs läsas och köpt det som behöver köpas. Ingen av oss är faktiskt speciellt oroliga för själva förlossningen, nu är det mer tiden efteråt som snurrar i vårt huvud. Hur kommer det egentligen vara att vara förälder? Har vi koll på hur man tar hand om en nyfödd bebis? Har vi det hemma som vi behöver ha? Vi har fångat de stora sakerna - babyskydd, skötbord och barnvagn - men även hunnit med en hel del av småsaker som nappflaskor, badhandduk och snuttefiltar :)

Men det är inte bara vi människor på Norrberga som gör allt för att förbereda och se till så att ankomsten blir så bra som möjligt. Vår fantastiske blivande storebror, tillika familjens kattskrälle, har sett till att provligga alla sakerna ordentligt. Som vi har förstått det handlar det delvis om att testa så att allt håller måttet, men även att sätta sitt doftmärke på allt så att bebisen känner sig trygg.
Filip har förstått att bebisar sover på rygg - så han har givetvis testat allt så autentiskt som möjligt - se nedan :)




Varmt välkomna att läsa vår blogg!
Kramar från Markus & Frida

2 kommentarer:

  1. Självklart direkt tillagt till "favvobloggar" ! Kram på er allihop! // Betzy

    SvaraRadera
  2. Massa kramar till er också och tack igen för de fina påslakarnen!

    SvaraRadera