måndag 9 juli 2012

Ebbots 4-års kalas

Igår åkte jag och Elvira ner till Halmstad för att hälsa på kusin Ebbot på hans 4-års dag. Resan gick bra, vi stannade för lunch i Värnamo (ska jag aldrig göra om), men i övrigt gick det bra att bara köra på.
När vi kom fram visade det sig att det var hattar som gällde, Elvira ville givetvis inte vara sämre.
Ebbot hade också fått en fin spider-man kostym som han sprang runt i, men när han tog på sig huvan blev Elvira jätterädd och bara skrek rakt ut. Upplevelsen måste varit stark för lite senare grät hon även när hon fick syn på en spider-man docka :-)


Henrik hade fixat med den coolaste tårtan jag någonsin sett. Bara tungan innehöll säkert 200g marsipan! Hårdrock!!

Efter tårtkalaset var det vattenlekar som gällde för kusinerna. Ebbot fick en water-slide av oss som de lekte vilt i. Hela leken höll dock på att gå i stöpet när familjen Karlsson inte lyckades få reda på var föreningen har nyckeln till vattenkranen. Det hela fick dock ett lyckligt slut då min händige syster "tjuvkopplade" kranen med en platttång :-)


Det är riktigt bra drag i banana om man har gott om vatten. Martina servade med vattenkannan så att racer-hjälten kunde fokusera på åkningen.

Väl uppe i lägenheten igen var barnen trötta och det var dags för lite fruktstund. Ebbot delade under vissa protester med sig av sitt äpple. Efter frukstunden var det inte så långt till läggdags efter en superhärlig dag!

1 kommentar:

  1. Vi är så glada att ni kom på kalas! Det var helt underbart att träffa er! Kramar på er hela familjen Finér!

    SvaraRadera