söndag 16 september 2012

En härlig dag...

Igår blev en späckad dag trots att det enda vi planerat var att gå till Sturefors marknad.

Vi skulle möta upp med Olle och Jenny, men även Evert tittade förbi på spontanbesök. De gick i förväg för vi skulle vila lite, så de var klara med marknaden när vi väl skulle gå. Det blev dock en fika innan vi gick ner själva. Elvira har lärt sig att sjunga själva "tutandet" i "hej, hej, hemskt mycket hej". Då putar hon så gulligt med läpparna, se första bilden från marknaden.

På marknaden sålde de helium-ballonger och Elvira fick själv välja motiv :-) På vägen hem SMS:ade Aaron och frågade om vi ville ha lite spontan-besök, det ville vi förstås så han, farsan och Ing-Marie var och fiskade en vända de med.
Jag såg när de kom och passade på att ställa Elviras dalmatin i hallen så att när de öppnade och det blev korsdrag så flög hunden ut och hoppade på dem - man har inte roligare än man gör sig :-)

Eftermiddagen avrundades på Lazlos krog i hjulsbro, det var ett mysigt ställe som vi nog kommer återkomma till. Det fanns allt från pizza till finaste oxfilé vilket gjorde art vi tre kunde äta till en anständig slant. Servicen var väldigt bra.

Väl hemma gick jag och Elvira till lekplatsen för att göra av med den sista energin, men då gjorde hon tidernas face-plant från en gunga och fick både ansikte och mun fulla av sand. Det fick avsluta en riktigt härlig dag.

Det knastrade fortfarande när hon tuggade imorse :S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar