fredag 26 juli 2013

Utekväll i hamnen

Igår valde Frida en toppenrestaurang åt oss. Bra mat och bra service, vi har inte varit bortskämda med att få båda samtidigt på den här resan :) Alla vuxna verkar trivas va?
Lisa och Elvira charmade ställets musiker så han bytte från gamla trötta Elvis-covers till mer barnanpassat och alla tre barnen dansade. Alicia har sin egen "gungdans" som hon kör i barnstolen.
När Elvira försökte dra från restaurangen lockade musikern tillbaka henne med saxofon och gester och när hon väl bestämde sig för att gå till aka in applåderade gästerna :-)

Efter maten var det aktiviteter på schemat. Bungy-jump och vikingaskepp hann vi med till barnens stora förtjusning. De hade även någon form av Gyro-snurra för vuxna som Elvira tyckte att jag skulle prova, men jag var för mätt och kissnödig för att det skulle vara någon bra idé. Besvikelsen av påtaglig :)

Efter buset blev det ett stopp på en glassrestaurang innan det trötta sällskapet gick tillbaka till hotellrummet.

Innan vi somnade hann klockan bli midnatt så Frida passade på att vara först att gratta mig på Facebook, SMS, mail och på riktigt med en puss (i den ordningen). Hon var först på allt utom mail - fiskesnack.com har visst ett auto-utskick :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar